Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

ATENȚIE LA ABANDONAREA DEȘEURILOR!

Polițiști din cadrul Serviciului Public de Poliție Locală Buziaș au efectuat verificări în teren, pe raza de competență a orașului Buziaș și s-a constatat că sunt multe deșeuri abandonate îndeosebi pe zonele verzi din preajma localităților, deșeuri care ajung să fie împrăștiate de vânt pe suprafețe întinse.

Deoarece din verificări a reieșit că deșeurile ar pot provenii de la o persoană fizică, a fost organizată o acțiune pentru verificarea și identificarea autorului faptei.

În cadrul acțiunii a fost identificat numitul B.G.M. cu domiciliul în Sanmihaiul Român, jud. Timiș care a abandonat deșeuri și resturi menajere pe domeniul public, mai precis pe centura orașului Buziaș.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura aplicării unei sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei cu obligarea readucerii terenului în starea inițială.

Pentru diminuarea unor astfel de fapte ilicite Serviciul Public de Poliție Locală Buziaș în colaborare cu departamentul de mediu din cadrul Primăriei vor fi continuate astfel de acțiuni.

Reamintim locuitorilor urbei și a localităților aparținătoare că atât persoanele juridice cât și fizice au obligația să încheie un contract cu societatea de salubritate iar în cazul în care se constată că au fost abandonate deșeuri pe spațiul public sunt pasibili de amenzi între 500 și 1000 de lei.

Ultima actualizare: 13:36 | 11.06.2024

Sari la conținut