Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Programul Local de Guvernare 2016-2020

”DRAGI CETATENI DIN BUZIAS, BACOVA SI SILAGIU

In Programul Local de Guvernare 2016-2020, cu privire la transparenta decizionala, pentru o mai buna comunicare cu dumneavoastra ,in vederea identificarii problemelor care tin de orasul nostru, pentru a le solutiona intr-un timp cat mai scurt si foarte important sa cooperam impreuna pentru a ne aduce localitatea la adevarata sa valoare, am propus instituirea reprezentantilor zonali.

Ca urmare am impartit localitatile in 8 zone, respectiv:

– ZONA 1 : Strazile: Principala(Garii-Bisericii), Targului, Unirii, Pompierilor, Oituz, Matei Corvin;

– ZONA 2 : Strazile: Bisericii, A. Saguna, Primaverii, 6 Martie, Matei Corvin(portiune Bisericii-Eminescu) Marasti, P-ta Victoriei, 22 decembrie 1989, M. Eminescu, Principala( Bisericii-I.Vidu);

– ZONA 3 : Strazile: Republicii, Crucii, Garlei, 9 Mai, Soimilor, Marasesti, E. Gojdu, Viorelelor, Eroilor, Viilor, Grozavescu, A. Muresan, Semenicului, Timisului, Ion Vidu, Avram Iancu-Blocuri;

– ZONA 4 : Strazile: Florilor, A. Iancu, Spitalului;

– ZONA 5 : Strazile: Aurel Vlaicu, Grivitei-case, Brediceanu, Garii, Soarelui, Dorobantilor;

– ZONA 6 : Strazile: Grivitei-blocuri, Principala-blocuri;

– ZONA 7 : Sat. Bacova;

– ZONA 8 : Sat. Silagiu.

Aceste zone vor avea un responsabil pentru fiecare zona, acesta fiind propus si ales de catre dumneavoastra, prin alegeri zonale. Responsabilii alesi vor avea rolul de interfata intre Primarie si Zona in care activeaza, in baza unui regulament!

Propunerile dumneavoastra cu privire la persoanele pe care doriti sa va reprezinte zona, vor putea fi facute pana in data de 12.09.2016, fie pe facebook , fie prin depunerea candidaturii la secretariatul Primariei Buzias. Graficul intalnirilor si locatia, pentru alegerea reprezentantilor pe fiecare zona, va fi anuntat dupa finalizarea propunerilor. Este foarte importanta implicarea dumneavoastra, in constructia viitorului orasului nostru!

Va multumim!

Primar, ec. Sorin Munteanu

Ultima actualizare: 16:32 | 20.02.2024

Sari la conținut